sHaH_aRYaN FotoPage


My name: shah aryan
My Fotopage: http://shah-aryan.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Team CeritaLensa
Latest entry:Perkahwinan nana & fauzul
http://s89.photobucket.com/user/cerita_lensa/media/adreen_Arief/nana_fauzul/nanaampfauzul9_zps78fdd6b2.jpg.html() slideshow click below:- http://s89.photobucket.com/user/cerita_lensa/slideshow/adreen_Arief/nana_fauzul View this Fotopage entry
Ouled Kenitra
Latest entry:Berakhirnya Di Sini
Assalamualaikum, Setelah lebih 7 tahun berkarya di sini, saya dengan hati yang berat mengumumkan penamatan blog ini. Ini memandangkan saya sudah lama tidak aktif akibat lain-lain komitmen. Walaubagaimanapun saya masih terus menulis di blog baru iaitu http://lensahatikenitra.blogspot.com/. Semoga ketemu di sana. Wassalam Ouled Kenitra View this Fotopage entry
ahmad fauzi
Latest entry:JITRA - MELAKA - JAYBEE - n balek JITRA...
SALAM SEMUA... AMBOIII DAH LAMA XUPDATE KAT SINI.... Bersama abah along pekena mee kari di Bidor... View this Fotopage entry
selepas...
ahmad rasky
Latest entry:announcement!
View this Fotopage entry
Takteh Photo Creative
FACEBOOK WITH US !! ADD : takteh@yahoo.com || FOR MORE SAMPLE AND NEW DESIGN || kami sedang mengemaskini/upgrade fotopages, ada beberapa sample xdapat disurvey di sini..jadi kami mengalu2kan anda yg berminat dgn design kami utk JOIN kami di facebook, di sana lebih uptodate & lebih byk sample2 terkini..welcome! View this Fotopage entry
ThE pHotoLicious
http://thephotolicious.com hah... finally, dapat berpindah kerumah baru :) ..more updates will be available kat umah baru eh :) ... Kay, Principal The Photolicious Team thephotolicious@gmail.com + 019-6682336 + View this Fotopage entry
tetupai XP muhaimiey imm
Latest entry:Rosliana Roslan & Azim
Tamat sahaja bulan Ramadhan, maka bermula lah musim kenduri-kendara. Masing-masing sibuk ingin mengakhiri zaman bujang. Pendek kata "Selamat tinggal DARA & TERUNA". Ucapan tahniah saya titipkan bagi mereka yang telah berjaya mengakhiri zaman bujangnya, semoga hidup kalian lebih bermakna. Hanya satu pesanan, perkahwinan merupakan satu amanah yang perlu dipikul dengan sebaiknya, semoga ada keberkatan dan sejuta keinsafan daripadanya. Sehebat manapun lautan bergelora, pelayaran mesti di... View this Fotopage entry
Satonaka Halu
Latest entry:Muhammad Arfan Imran
Kehadiran orang baru dalam keluarga aku memang sangat2 bermakna. Kehadirannya betul2 membawa tuah.... terima kasih imran :-> View this Fotopage entry
wabb lilo
Latest entry:Welcome to KLIBF 2009
Organized by the Ministry of Education, Malaysia, KLIBF 2009 is a major event in the global publishing calendar. Now in its 28th year, KLIBF provides the only opportunity in to network and meet with the local and international publishing community. Opening Hours Date: 17th - 26th April 2009 Mon - Thurs: 10.00AM to 7.00PM Fri - Sun & Public holidays: 10.00AM to 9.00PM Venue: Putra World Trade Centre (PWTC), Kuala Lumpur, Malaysia * apalagi...jom la pergi ramai2...dah tentu nanti me nak serang bo... View this Fotopage entry
Azhar Ali aka Deth
Latest entry:Selamat Tinggal Fotopages...
Kami tidak lagi berhasrat utk mengemaskini photoblog ini. Dengan itu, fotopages ini ditutup buat selamanya. Anda masih boleh melayari posting terdahulu di sini selagi webmaster ini wujud. Terima kasih atas sokongan, tunjuk ajar, dorongan dan pembakar semangat dari sahabat dan pengunjung semua selama ini. Anda dijemput mendaftarkan diri di forum sembang borakphoto.net kelolaan kami. Jumpa kami di sana... bye bye.... View this Fotopage entry
Hasnizam Photography
Latest entry:Salam Maal Hijrah 1430 / Selamat Tahun Baru 2009
Salam Ma'al Hijrah 1430 Daripada saya kepada semua umat Islam seluruh dunia, marilah kita berdoa bersama-sama untuk kesejahteraan semua umat Islam. Amin. Hasnizam Hashim 31 December 2008 View this Fotopage entry
nor hisham amat
Latest entry:jalan jalan
View this Fotopage entry
Hafizudin Mohd Safar personal fotopages
Latest entry:Mima & Ehsan | Jejawi, Perlis
Mohd Ihsan Afees Radzi & NurHamima Iswati Datuk Ishak ... sory folks. bz with something. just uploading this 1 piece of pix to let everyone knows that they are nither single not available hehe! Both were my junior at Derma Sekendery Skool. All the very besh wishes from me, old friends. harummanis@gmail.com 012-5389031 View this Fotopage entry
Ayu & Edment
Wan Zul PHOTOGRAPHY
Latest entry:My New Photoblog
To all my viewers, I am no more using this fotopages. There's a need to own somekind of my own domain. New photoblog has been created at http://wanzulhamli.com. Fotopages has been served me very well for the past 2 years and i'm going to miss this page. I can say that 90% of my jobs and assignments came from this great fotopages. I'm hoping with this new "hijrah", everything will become much more easier to all my viewer and myself too. Just click the link provided below and let us enjoy this new b... View this Fotopage entry
dR ali IB Resources
Latest entry:Program Perkhemahan Foto Alam (Nature Photocamp)
Alhamdulillah, saya dan beberapa orang rakan jurufoto alam akan mengadakan program Perkhemahan Foto Alam (Natures Photocamp). Setelah kami mengadakan banyak siri perkhemahan foto di hutan-hutan, gua, sungai, jeram, air terjun, tasik, pulau, bukit, dataran tinggi dan gunung sehingga ke gunung berapi di Indonesia sesama kami. Maka kali ini kami ingin membuka peluang untuk berkongsi ilmu dan pengalaman kami kepada sesiapa sahaja yang mempunyai MINAT MENDALAM berkenaan fotografi alam (nature photography)... View this Fotopage entry
syed shirazi
Latest entry:Orang Utan
taken @ semenggoh,sarawak... View this Fotopage entry
The Wedding Photographer
Latest entry:Pentingnya PR
Sebuah komposisi gambar, venue dan angles boleh di tiru bulat-bulat. Yang membezakan foto tersebut ialah 'moments'. Bukan sebab photographer atau equipment yang menjamin suatu foto dihasilkan dengan baik. Itu mungkin betul tetapi apa yang paling utama dalam photography is PR. PR seorang photographer yang baik pasti akan mampu membangkitkan suasana yang condusive dan ceria untuk satu-satu photoshoot. Ada orang compare foto antara photographers sebagai early steps samaada untuk hire mereka atau tidak... View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
MOHAMAD FIKRI MOHAMAD ARIFF
Latest entry:Selamat tinggal fotopages
Salam semua..ini merupakan entry terakhir aku kat sini..memandangkan FP ni pun dah berbulan2 aku tak update..bz tu mmg bz tp aku dah beralih ke rumah baru..hehe.. so di persilakan kawan2 semua melawat rumah baru aku di http://fikrifiza.wordpress.com/ so kat rumah baru ni memberi aku lebih control..dan lebih control utk korang jugak..di persilakan.. ;-) View this Fotopage entry
satonaka halu
Latest entry:Faizul & Shuhada
View this Fotopage entry
doubleu kayes
Latest entry:www.doubleukayes.com kepada www.wksphoto.net
Assalamualaikum.... Sudah lama saya tidak kesini lagi sejak saya menggunakan web blog lain untuk website saya....Sebenarnya tiada apa yang ingin di sampaikan ...Cuma ingin memberitahu kawan2 yang mana selalu melawat ke web saya menggunakan www.doubleukayes.com kini telah di re-brandingkan semula kepada nama domain yang baru iaitu http://www.wksphoto.net Ini kerana saya menerima beberapa komen dari rakan yang mengatakan domain nama yang sebelum ini agak susah untuk di ingat dan di eja....Setelah memiki... View this Fotopage entry
Photo Frame 3
Noor Irma Nazashida Mohd Hakimi
Latest entry:My second son
Sangat lama tak update fotopages ni semenjak ade Facebook..huhuhu. sampaikan nak upload photo pun dah lupa camne.. heheheh.. ni testing dulu yer :) View this Fotopage entry
Entah ape la diorg borakkan.. cam iklan plak
wazari wazir
Latest entry:Move to Blog
wazariwazir.wordpress.com View this Fotopage entry
SMART TUNNEL...
suhaili msauri
Latest entry:Sukar Untuk Aku Bicarakan
View this Fotopage entry
amRoose aDam
Latest entry:Dah tak update
8-) da tak update dah sini.. jom pegi flickr! http://www.flickr.com/amroose View this Fotopage entry
ceriteraDongeng PunyaGamba
Latest entry:ter k i n i
Assalamualaikum wbt Sekian lama x mengapdet, bukan menyepi, tp ade di new FP,ada masa jenguk la aku kt pondok baru, jarang2 dapat menjenguk page kengkawan sume xbermaksud aku lupe hehe Alamat pondok baru aku http://shukrisharkawi.fotopages.com(CLICK SINI ) Wassalam View this Fotopage entry
fazira fadzil
Latest entry:pindah
sy pun nk pindah jugak! ke mana? entahlah. tapi mesti pindah! View this Fotopage entry
jazmina dan adi duet minum susu botol :P
jangguttouch wedding
atas alasan kekejaman...kami akan berpindah !!!! sila berkunjung ke www.jangguttouch.com View this Fotopage entry
ewahh...dah mula berangan

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016